Brugte telte - her køber du billige telte - alternativ til telte på udsalg

Et alternativ til at købe billige telte på udsalg - er at købe dem brugte. Du sparer virkelig mange penge på at købe brugte telte - og ofte er kvaliteten fin.
Jeg vil i dette indlæg, fortælle om nogle af de steder du kan købe brugte telte - og hvordan du får prisen så langt ned som muligt!
At købe et brugt del, er et godt alternativ til et telt, på telte udsalg.

Brugte telte på DBA
Hvis du vil forhandle med en dansker, så er det nok DBA du skal vælge at handle ved. DBA er også kendt som Den Blå Avis - og er det sted i Danmark, hvor der bliver forhandlet med flest brugte varer i Danmark.


DBA blev i 2008 opkøbt af EBay, som er den næste forhandler, jeg vil henvise dig til.
Følg linket DBA og se alle de muligheder, der er for at købe brugte telte! Jeg vil gætte på, at der er omkring 50 forskellige muligheder, for at købe brugte telte derinde, så der burde helt bestemt, være et telt som du burde synes om! - Men selvfølgelig kan det være du ikke er tilfreds med prisen.

Brugte telte på EBay

EBay er en international formidler af handel med brugte varer - så vidt jeg ved er det verdens største.
Der er utroligt mange forskellige telte at vælge mellem derinde, hvilket du også kan se ved at følge dette link til  EBay. Faktisk vil jeg påstå der er mere end 1000 forskellige telt modeller derinde, så hvis du ikke kunne finde det helt rette sted på DBA, så burde du helt sikkert kunne finde det derinde!

Spørg på forums

Alle de forums derude, hvor telte er et af de daglige emner, som går igen - kunne du prøve at smide et indlæg på. Spørg, om der er nogen som sælger et brugt telte, der passer efter dine kriterier. Muligvis er der en som melder sig - også kan i passende forhandle om prisen.

Venner og bekendte

Den næstsidste mulighed jeg ser, for at du kan finde et brugt telte, er ved at spørge venner og bekendte om du kan købe deres (eller låne). Det er altid nemmest at handle med nogen man stoler på - så længe man kan blive enige om prisen.

Loppemarked og lossepladsen

Der bliver i ny og næ holdt loppemarkeder. Du kunne prøve at tage til sådan et - og se om der er nogen som sælger brugte telte. Det gode ved loppemarkeder er, at du kan prutte om prisen - og at prisen altid bliver reduceret virkelig meget!
Hvis der er et stort loppemarked i det lokale, så prøv at tag til det!

Til tider er der folk, der smider telte ud i genbrugsafdelingen på lossepladsen. Så vidt jeg er orienteret om, kan man tage disse ting - eller betale et lille beløb og købe nogen af dem.

Har du flere metoder og teknikker til at købe billige telte som er bruge? Skriv meget gerne en kommentar. Hvis du vil læse mere om emnet, så tag et kig på denne guide hjemmeside. Der er de bedste tips indenfor ethvert emne samlet - det gælder også indenfor telte.