Telte udsalg - her finder du telte på udsalg

I mit seneste indlæg, skrev jeg en anmeldelse af 3 forskellige webshops, som sælger telte. I det indlæg kunne jeg berettige om, at 2 af webshoppene havde telte på udsalg. Dette indlæg er dedikeret til disse to webshops, som har telte udsalg.

Telte udsalg


Cooloutdoor er den første webshop, som har telte på udsalg. Priserne derinde er reduceret kraftigt - og på de fleste telte kan du spare mere end 30 %, så man kan vidst roligt sige at man sparer en masse penge, ved at handle telte derinde, sammenlignet med webshops, der ikke har telte på udsalg.

Leveringstiden på webshoppen er også forholdsvis hurtig, da den kun tager 1-5 dage. Så må vi jo håbe, at du får varen efter én dag, hvis du handler derinde - og ikke 5 ;)

Fragten skal du desværre ligge oveni prisen, men heldigvis er den kun på 45 kroner, hvis varen skal sendes indenfor Danmarks grænser.

Outshop er den anden webshop, som har telte udsalg. Der er udsalg på helt op til 50 % på stort set alle deres varer, hvilket gør at der er virkelig mange penge at spare. Ja rent faktisk flere end der var på den forrige webshop!
Webshoppen har en masse telte at vælge mellem - og det burde bestemt ikke være udvalget eller prisen, der skulle holde dig tilbage, fra at handle på den webshop.

Leveringstiden er på 1-5 dage, ligesom den anden webshop.

Fragten er igen også på det samme, nemlig 45 kroner, indenfor Danmarks grænser.